Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 795
Візитів за тиждень : 33197
Візитів за місяць : 169043
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаОрганізація бібліотечної справиНауково-дослідна діяльністьСоціологічні дослідження в бібліотеках1997
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаНаціональна бібліотека України імені Ярослава МудрогоВидання НБУ ім. Ярослава МудрогоСоціологічні дослідження в бібліотеках1997
Анотація: У даному подвоєному випуску інформаційно-аналітичного бюлетеня вміщено одну зі статей з історії дослідження читача та читацької думки в Україні на рубежі ХІХ-ХХ ст. Також опубліковано два матеріали з ХДНБ ім. В. Г. Короленка: про результати вивчення стану і використання краєзнавчого фонду бібліотеки та про підсумки конкурсу наукових робіт. Окрім цього, у виданні є інформація про вивчення наявності та використання довідкової літератури в масових бібліотеках Києва.
Бібліографічний опис:
Соціологічні дослідження в бібліотеках [Електронний ресурс] : інформ.-аналіт. бюл. / ДЗ ”Нац. парлам. б-ка України”. — Київ, 1992 (Київ : НБУ ім. Ярослава Мудрого). Вип. 19-20 : / уклад. В. І. Студенкова. — Електрон. текст. дані (1 файл : 9,90 Мб). — 1997 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Соціологічні дослідження в бібліотеках : інформ.-аналіт. бюл. Вип. 19-20 / уклад. В. І. Студенкова ; М-во культури України, Нац. парлам. б-ка України. — Київ : Нац. парлам. б-ка україни, 1997. – 27 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого