Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5238
Візитів за тиждень : 24293
Візитів за місяць : 160139
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
Паливода Анжеліка
Анжеліка Паливода – народилася 6 березня 2000 року в Києві. З 2006 року навчається у Київській дитячій Академії мистецтв, на факультеті образотворчого мистецтва. З 2007 року веде активну творчу і виставкову діяльність. Переможець, лауреат та дипломант міжнародних, всеукраїнських, міських конкурсів.

Анжеліка Паливода – унікальне явище в історії нашої Академії. Талановита юна художниця, яка щоденно збагачується фундаментальним знанням класичної академічної школи малярства, і вже відома у спортивному світі амбітна майстриня дзюдо, багаторазова чемпіонка нашої столиці з цієї номінації. Ми віримо в її яскраву зірку, щасливе майбуття, до якого вона мчить легко, наполегливо та натхненно.
Михайло Чембержі,
ректор КДАМ, народний артист України,
академік, професор




Анжеліка – юна особистість широкого діапазону та величезного творчого потенціалу. Вона зарекомендувала себе як майстер, що працює у різних техніках, володіє мистецтвом графіки, живопису, станкової скульптури. ЇЇ твори сповнені натхнення, надихають на роздуми, створюють атмосферу тепла та гармонії, виражають особистість та розуміння навколишнього буття.

Наталія Ніколайчук
декан факультету образотворчого мистецтва КДАМ,
народний художник України
Надані матеріали
Всього: 44 об`єкти
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого