Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 680
Візитів за тиждень : 33082
Візитів за місяць : 168928
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоЛітератураСтарицький Михайло
Анотація: Сюжет п’єси українського поета, прозаїка, драматурга, театрального й культурного діяча Михайла Старицького (1840–1904) «Ой, не ходи, Грицю, та й на вечорниці» взято з однойменної народної пісні, авторкою якої вважають народну поетесу і співачку Марусю Чурай. У центрі інтриги – парубок, який кохає двох дівчат. Режисерські коментарі до п’єси написав театральний режисер, директор Київського театру імені Івана Франка Семен Ткаченко.
Бібліографічний опис:
Старицький, М. П. Ой не ходи, Грицю, та на вечорниці [Електронна копія] : [драма із давніх часів, нар., з музикою, співами і танцями в 5-х діях] / М. П. Старицький ; режисер. коментарії М. Ткаченка. — Електрон. текст. дані (1 файл : 82,9 Мб). — Київ : Держ. літ. вид-во, 1941 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2018).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Старицький М. П. Ой не ходи, Грицю, та на вечорниці : [драма із давніх часів, нар., з музикою, співами і танцями в 5-х діях] / М. П. Старицький ; режисер. коментарії М. Ткаченка. — Київ : Держ. літ. вид-во, 1941. — 145, [3] с. : іл.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого