Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 13035
Візитів за тиждень : 32090
Візитів за місяць : 167936
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаКультурологіяКнигознавство
Анотація: Представлено окрему відбитку роботи теоретика книгознавства та історика книги Михайла Куфаєва (1888–1948), що була опублікована в журналі «Бібліологічні вісті» 1925 року. Дослідник намагався побудувати філософію книги і книгознавства, виявити сутність та роль книги в суспільстві, розробляв спеціальну термінологію, структуру і склад науки про книгу, шукав зміст і обсяг окремих книгознавчих дисциплін і їхнє місце в системі загальної науки про книгу.
Бібліографічний опис:
Куфаєв, М. М. Книга як поняття й предмет науки та бібліографія як документальна наука про книгу [Електронна копія] : (розділ з філософії книгознавства) / М. М. Куфаєв ; Укр. наук. ін-т книгознавства. — Електрон. текст. дані (1 файл : 34,8 Мб). — Київ : [б. в.], 1925 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2018).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Куфаєв М. М. Книга як поняття й предмет науки та бібліографія як документальна наука про книгу : (розділ з філософії книгознавства) / М. М. Куфаєв ; Укр. наук. ін-т книгознавства. – Київ : [б. в.], 1925. – 24 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого