Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 9230
Візитів за тиждень : 74784
Візитів за місяць : 151306
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоТеатральне мистецтвоТеорія, історія театру
Анотація: Дана публікація є навчальним посібником для культурно-освітніх установ та аматорських гуртків. Вона розглядає головні чинники існування аматорського театру, основні принципи та умови його роботи, починаючи від його працівників до технічних особливостей (облаштування сцени, освітлення, грим, костюми). Матеріал викладений так, що дає можливість крок за кроком осягнути, що ж власне таке театр і з чого він починається. Також підручник містить приклади із класичних п'єс (таких як “Шельменко-денщик”), допоміжні малюнки та схеми (як у розділі про побудову сцени).
Бібліографічний опис:
Анко. Аматорський театр [Електронна копія] : підруч. для культур.-просвіт. орг. та аматор. гуртків / Анко. — Електрон. текст. дані (1 файл : 49,1 Мб). — Львів : З друк. Ставропіг. ін-та під управою Ю. Сидорака, 1921 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Анко. Аматорський театр : підруч. для культур.-просвіт. орг. та аматор. гуртків / Анко. — Львів : З друк. Ставропіг. ін-та під управою Ю. Сидорака, 1921. – 47 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого