Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 33
Візитів за тиждень : 55448
Візитів за місяць : 131970
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураІсторія літератури
Анотація: Збірник матеріалів “Іван Чендей у колі сучасників”, підготований до 95-річчя від дня народження українського письменника, лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, – спроба показати не тільки постать митця, але й епоху, в якій він жив і творив. Адже під однією обкладинкою зібрано публіцистичну спадщину письменника, який чимало писав про видатних сучасників; спогади, статті, есе, художні твори літературознавців, колег по перу, журналістів, друзів, рідних, які особисто знали митця, аналіз його епістолярної спадщини та доповнення бібліографічного покажчика про життя і творчість Івана Чендея.
Бібліографічний опис:
Іван Чендей у колі сучасників [Електронна копія] : зб. спогадів, ст., есе, худож. творів. бібліогр. джерел : до 95-річчя від дня народж. письменника / Упр. культури Закарпат. облдержадмін., Закарпат. обл. універс. наук. б-ка ім. Ф. Потушняка ; [уклад.: О. Д. Гарвош та ін.]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 411 Мб). — Ужгород : ТОВ ”РІК-У”, 2017 (Ужгород: ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка: Іван Чендей у колі сучасників : зб. спогадів, ст., есе, худож. творів. бібліогр. джерел : до 95-річчя від дня народж. письменника / Упр. культури Закарпат. облдержадмін., Закарпат. обл. універс. наук. б-ка ім. Ф. Потушняка ; [уклад.: О. Д. Гарвош та ін.]. — Ужгород : ТОВ ”РІК-У”, 2017. – 420 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого