Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6980
Візитів за тиждень : 62395
Візитів за місяць : 138917
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаКультурологіяУкраїнська революція (1917-1921)ПерсоналіїМодзалевський Вадим
Анотація: Дана праця присвячена історії чернігівських гут, тобто тих промислових підприємств, що виробляли скло та кришталь на території Чернігівщини. Це не лише збірка архівного матеріалу, а систематизований і розроблений матеріал, якому передує докладне наукове дослідження. Особливої уваги заслуговує характеристика внутрішнього життя гут: їх влаштування, походження, склад робітників, умови праці тощо.
Бібліографічний опис:
Модзалевський, Вадим. Гути на Чернігівщині [Електронна копія] / Вадим Модзалевський ; за ред. та з передм. М. Біляшівського ; Укр. акад. наук, Археол. ком., Від. мистец. — Електрон. текст. дані (1 файл : 49,7 Мб). — У Київі : З друк. Укр. акад. наук, 1926 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016). —(Fontes artis ukrainicae; v. 1). — Бібліогр. у підрядк. прим. —. — Покажч.: с. 174–191.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Модзалевський В. Гути на Чернігівщині / Вадим Модзалевський ; за ред. та з передм. М. Біляшівського ; Укр. акад. наук, Археол. ком., Від. мистец. — У Київі : З друк. Укр. акад. наук, 1926. — 191, [9] с. : табл., [3] арк. іл., портр. — (Fontes artis ukrainicae ; v. 1).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого