Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6650
Візитів за тиждень : 38818
Візитів за місяць : 115340
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаКультурологіяІсторія культуриІсторія культури в окремі історичні періоди
Анотація: Представлена книга мовознавця, педагога та публіциста Євгена Грицака приурочена 25-й річниці смерті педагога, письменника, культурного, громадського і політичного діяча Григорія Цеглинського (1853–1912). Опубліковано фотографію вченого і його біографію. Окремо розглянуто громадську, педагогічну діяльність та літературну творчість Григорія Цеглинського. Презентований примірник цікавий ще й тим, що його прикрашає авторський дарчий напис – книгу було подаровано Степану Сірополку.
Бібліографічний опис:
Грицак, Євген. Великий педагог і громадянин [Електронна копія] : у 25-річчя смерти Г. Цеглинського / Євген Грицак. — Електрон. текст. дані (1 файл : 19,9 Мб). — Львів : Накладом філії т-ва «Учител. Громада» в Перемишлі, 1938 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017). — Бібліогр. в підряд. приміт.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Грицак Є. Великий педагог і громадянин : у 25 річчя смерти Г. Цеглинського / Євген Грицак. – Львів : Накладом Філії Т-ва ”Учител. Громада” в Перемишлі, 1936. – 16 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого