Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1250
Візитів за тиждень : 5230
Візитів за місяць : 102640
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14033
ГоловнаМистецтвоМузичне мистецтвоТеорія, історія музичного мистецтва
ГоловнаЕтнографіяДуховна культура
Анотація: В основу книги увійшли лекції про українську музичну культуру, прочитані Олександром Кошицем у Колумбійському університеті в США. Тонкий знавець української народної пісні, О. Кошиць з любов’ю розповідає про її історію, жанрові різновиди, музичні особливості. В книзі вміщено короткий огляд української церковної музики, оперного мистецтва.
Бібліографічний опис:
Кошиць, О. Про українську пісню й музику [Електронна копія] : із серії докладів на укр. теми, що були влаштовані Департаментом Сх.-Європ. мов Колюмбійського ун-ту з У. Н. Союзом в Америці 1941 року / О. Кошиць. — Електрон. текст. дані (1 файл : 13,9 Мб). — Канада : Вид. ”Організації культ.-освіт. працівників ім. О. Кошиця в Канаді”, [19–?] (Черкаси: ЧОУНБ ім. Т. Г. Шевченка, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в ЧОУНБ ім. Т. Г. Шевченка: Кошиць О. Про українську пісню й музику : із серії докладів на укр. теми, що були влаштовані Департаментом Сх.-Європ. мов Колюмбійського ун-ту з У. Н. Союзом в Америці 1941 року / О. Кошиць. — Канада : Вид. ”Організації культ.-освіт. працівників ім. О. Кошиця в Канаді”, [19–?]. – 40 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого