Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 1138
Візитів за тиждень : 56553
Візитів за місяць : 133075
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЕтнографіяКраєзнавствоІсторико-географічне краєзнавство
Анотація: У цій книзі з серії "Коломийська бібліотека" представлені нариси з історії міста над Прутом з найдавніших часів до закінчення другої світової війни, уродженця Коломиї та випускника Коломийської гімназії ім. М. Грушевського Іван Монолатія. Нині автор - знаний український вчений, а тому його текст, що з’явився вперше 1996 року і став підґрунтям нового напрямку в українському краєзнавстві під назвою "коломиєзнавство", дозволить краще зрозуміти особливості не лише коломийської історії, а й специфіку праці в майстерні історичної науки.
Бібліографічний опис:
Монолатій, Іван. Коломиєзнавство [Електронна копія] : нариси з історії Коломиї : з нагоди 25-ліття Незалежності України, 775-ліття першої літопис. згадки про Коломию / Іван Монолатій. — Вид. 2-ге, випр. та доповн. — Електрон. текст. дані (1 файл : 1, 57 Гб). — Коломия : Вид.-полігр. т-во «Вік», 2016 (Івано-Франківськ: Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка, 2017). —(Коломийська бібліотека; вип. 22).

Оригінал друкованого документу зберігається в Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка: Монолатій І. Коломиєзнавство : нариси з історії Коломиї : з нагоди 25-ліття Незалежності України, 775-ліття першої літопис. згадки про Коломию / Іван Монолатій. — Вид. 2-ге, випр. та доповн. — Коломия : Вид.-полігр. т-во «Вік», 2016. — 336 с. – (Коломийська бібліотека ; вип. 22).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого