Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 3850
Візитів за тиждень : 13767
Візитів за місяць : 90289
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоУкраїнський модернізмЛітератураПерсоналіїСтефаник Василь
ГоловнаМистецтвоЛітератураСтефаник Василь
Анотація: Праця літературознавця та літературного критика Володимира Коряка присвячена життю та творчості письменника, громадського і політичного діяча Василя Стефаника. Аналізуючи творчий доробок, розвиток світогляду та особливості письменницького стилю Василя Стефаника, дослідник звертає увагу на спорідненість слова Стефаника і музики Бетховена, яка виявилася не тільки у тональній подібності творчості та тяжінні до мінорних, трагедійних інтонацій, а й також у вболіванні обох майстрів за долю людини.
Бібліографічний опис:
Коряк, Володимир Дмитрович. Селянський Бетховен [Електронна копія] : творчість Стефаника / нарис В. Коряка. — Електрон. текст. дані (1 файл : 41,9 Мб). — Харків : Український робітник, 1929 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017). —(Масова літературно-критична бібліотека).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Коряк В. Селянський Бетховен : творчість В. Стефаника / нарис В. Коряка. – Харків : Укр. робітник, 1929. – 72 с. – (Масова літературно-критична бібліотека).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого