Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 576
Візитів за тиждень : 55991
Візитів за місяць : 132513
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоУкраїнський модернізмЛітератураПерсоналіїХоткевич Гнат
ГоловнаМистецтвоЛітератураХоткевич Гнат
Анотація: Літературознавче дослідження письменника, етнографа, театрального і громадсько-політичного діяча Гната Хоткевича приурочено до 125-літньої річниці з дня смерті Григорія Сковороди – видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога. У праці розказано про життєвий шлях Григорія Сковороди, надруковано його портрет. Також опубліковано уривки з творів філософа, вибрані «Байки Харківські», переклади віршів та окремі фрагменти з листів Григорія Сковороди.
Бібліографічний опис:
Хоткевич, Г. Григорій Савич Сковорода (український філософ) [Електронна копія] : корот. його життєпис і вибр. місця з творів та листів : з нагоди 125-літньої річниці з дня смерті / Гнат Хоткевич. — Електрон. текст. дані (1 файл : 141 МБ). — Харків : Союз, 1920 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017). —(Культурно-історична бібліотека / під ред. Д. І. Багалія).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Хоткевич Г. Григорій Савич Сковорода (український філософ) : корот. його життєпис і вибр. місця з творів та листів: з нагоди 125-літньої річниці з дня смерті / Гнат Хоткевич. – Харків : Союз, 1920. – 168 с.-(Культурно-історична бібліотека / під ред. Д. І. Багалія).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого