Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 13142
Візитів за тиждень : 32197
Візитів за місяць : 168043
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоОбразотворче мистецтвоЖивописІсторія, теорія живопису
Анотація: Представлено каталог П’ятої всеукраїнської виставки «Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників», яка експонувалася з 20 січня по 12 лютого 2012 року у Центральному будинку художника в Києві. Відкривають видання вступне слово голови Національної спілки художників України Володимира Чепелика та стаття куратора виставки Олександра Мельника. Вміщено репродукції творів, представлених на виставці, а також покажчик робіт за алфавітом прізвищ майстрів.
Бібліографічний опис:
Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників [Електронна копія] : кат. пятої всеукр. вист. / [упоряд.: О. Мельник та ін.]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 438 Мб). — [Б. м. : б. в.], 2012 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Україна від Трипілля до сьогодення в образах сучасних художників : кат. пятої всеукр. вист. / М-во культури України, Нац. спілка художників України ; [упоряд.: О. Мельник та ін.]. — [Б. м. : б. в.], 2012. – 237 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого