Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6396
Візитів за тиждень : 71950
Візитів за місяць : 148472
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЕтнографіяДуховна культура
Анотація: У представленому етнографічному нарисі висвітлено звичаї та обряди українського народу, які здавна передавалися від покоління до покоління: родини, хрестини, виховання дітей, молодіжні вечорниці та досвітки, весільні обряди, звичаї громадського побуту, ярмаркування тощо. Подано відомості про народне будівництво (хати, громадські будівлі, вітряки). Опубліковано матеріали наукових розвідок та польових досліджень. Видання містить добірку народних пісень з нотами, фотографії та бібліографію.
Бібліографічний опис:
Орел, Лідія. Українська родина [Електронна копія] : обряди і традиції : до 200-ліття від дня народж. Т. Г. Шевченка / Лідія Орел. — Електрон. текст. дані (1 файл : 218 Мб). — Київ : Вид-во ім. Олени Теліги, 2015 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Орел Л. Українська родина : обряди і традиції : до 200-ліття від дня народження Тараса Григоровича Шевченка / Лідія Орел. – Київ : Вид-во ім. Олени Теліги, 2015. – 510, [1], XXIV, XXIV с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого