Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2476
Візитів за тиждень : 34878
Візитів за місяць : 170724
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоЛітература Ірчан Мирослав
ГоловнаМистецтвоЛітератураРозстріляне відродження Ірчан Мирослав
Анотація: Представлено збірку оповідань, спогадів і віршів, присвячену десятиріччю закінчення громадянської війни та ліквідації Врангеля. Книга вийшла друком у 1930 році в Харкові за редакцією І.Щербини, І.Дубинського та М.Ірчана. Зокрема український поет, прозаїк, публіцист та історик Мирослав Ірчан (Баб’юк Андрій Дмитрович; 1897–1937) виступив не лише редактором і укладачем цього видання, а й одним із авторів. Опубліковано маловідому у наш час новелу Ірчана «Брати».
Бібліографічний опис:
Десять років тому … [Електронна копія] : зб. ЛОЧАФу : до десятиріччя закінчення громадян. війни та ліквідації Вранґеля / за ред. І. Щербини, І. Дубинського та М. Ірчана. — Електрон. текст. дані (1 файл : 203 Мб). — Харків : На варті, 1930 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2015).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Десять років тому … : зб. ЛОЧАФу : до десятиріччя закінчення громадян. війни та ліквідації Вранґеля / за ред. І. Щербини, І. Дубинського та М. Ірчана. — Харків : На варті, 1930. — 236, [4] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого