Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 13053
Візитів за тиждень : 32108
Візитів за місяць : 167954
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Документи про життя і творчість Шевченка Т. Г.Життєпис
Анотація: У третій том увійшли матеріали, що стосуються останнього періоду життя і творчості Тараса Григоровича – від повернення із заслання і до смерті у 1861 р. Висвітлюються історичні погляди Шевченка, а також його вплив на розвиток української та світової літератури, зокрема, на творчість Лесі Українки, Івана Франка, Михайла Драгоманова та ін.
Бібліографічний опис:
Симоненко, Рем Георгійович. Тарас Шевченко та його доба [Електронна копія] : докум.-хрестомат. висвітлення життя й діяльності видатного сина України та найближчих у часі спадкоємців і продовжувачів його справи І. Я. Франка, Лесі Українки, М. П. Драгоманова : у 3 т. / Р. Г. Симоненко, В. А. Берестенко. — Електрон. текст. дані. — Х. : Фоліо, 2013 . Т. 3 : — Електрон. текст. дані (1 файл : 2838 Мб). — Харків : Фоліо. — 2013 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Симоненко Р. Г. Тарас Шевченко та його доба : докум.-хрестомат. висвітлення життя й діяльності видатного сина України та найближчих у часі спадкоємців і продовжувачів його справи І. Я. Франка, Лесі Українки, М. П. Драгоманова : у 3 т. Т. 3 / Р. Г. Симоненко, В. А. Берестенко. — Харків : Фоліо, 2013. – 494 с.

Ресурс надано
Видавництво "Фоліо"
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого