Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5959
Візитів за тиждень : 15876
Візитів за місяць : 92398
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаДніпропетровська ОУНБ
Анотація: Книга являє собою звіт про роботу міської бібліотеки м. Катеринослава у 1900 р. У неї надані відомості про зміни у складі бібліотечної Ради та адміністрації, про відвідування та книговидачу, про пожертвування книжок, а також кошторис прибутків та видатків грошових коштів за поточний рік. Описаний склад бібліотечних фондів, надана інформація про надбання нової та вилучення зношеної літератури. Докладно розповідається, книги яких авторів, як вітчизняних, так і зарубіжних, найчастіше були запитані читачами. Наприкінці наданий перелік періодичних видань бібліотеки у 1900 р.
Бібліографічний опис:
Екатеринославская городская общественная библиотека. Отчет Екатеринославской городской общественной библиотеки … [Електронна копія]. — Электрон. текст. дан. — Екатеринослав : Типо-Литографія Губерн. Правленія, 1891- . за 1900 год : — Электрон. текст. дан. (1 файл : 9,05 Мб). — 1902 (Днепропетровск: ДОУНБ им. Первоучителей славянских Кирилла и Мефодия, 2014).

Оригінал друкованого документу зберігається в ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія: Отчет Екатеринославской городской общественной библиотеки за 1900 год. — Екатеринослав : Типо-Литографія Губерн. Правленія, 1902. – [500] с. разд. паг.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого