Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 10762
Візитів за тиждень : 30343
Візитів за місяць : 195591
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЕтнографіяЗагальна етнографія
ГоловнаКультурологіяІсторія культуриНаукове товариство імені Шевченка
Анотація: Дана публікація є збіркою галицько-руських народних пісень, що видана Науковим товариством ім. Т. Шевченка. Пісні поділені за такою класифікацією: три основних розділи (пісні обрядові, пов'язані з порою року, пісні побутові від хрестин до похорону та пісні на іншу тематику). Кожен з цих розділів має свої підрозділи (так, наприклад, розділ з обрядовими піснями сортує твори за святами — колядки, щедрівки тощо). У публікації також містяться ноти до пісень.
Бібліографічний опис:
Наукове Т-во ім. Шевченка, Етноґрафічна комісія. Етноґрафічний збірник [Електронна копія]. — Львів : З друк. Наук. Т-ва ім. Шевченка, 1893- . Т. 11 : Галицько-руські народні пісні з мелодіями / зібрав Іван Колесса. — Електрон. текст. дані (1 файл : 26,7 Мб). — 1901 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документа зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Етнографічний збірник. Т. 11 : Галицько-руські народні пісні з мелодіями / зібрав Іван Колесса ; видає етногр. коміс. Наук. Т-ва ім. Шевченка. — У Львові : Накладом Т-ва, 1901. — 215 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого