Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2155
Візитів за тиждень : 34557
Візитів за місяць : 170403
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаКультурологіяТеорія культури
Анотація: Розкрито зміст дисертації, присвяченої культурогенезу як філософсько-історичному феномену. Її мета полягає у визначенні концептуальних підходів до вказаного предмету дослідження для розширення його оптимізації. У праці феномен культурогенезу проаналізовано як одну з логічно-послідовних форм самоорганізації матеріального світу, він розглядається як онтологічно зумовлений процес.
Бібліографічний опис:
Богуцький, Юрій Петрович. Культурогенез як філософсько-історичний феномен [Електронна копія] : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. філософ. наук : спец. 17.00.01 / Ю. П. Богуцький ; Держ. акад. керівних кадрів культури і мистецтв. — Електрон. текст. дані (1 файл : 23,0 Мб). — Київ, 2000 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Богуцький Ю. П. Культурогенез як філософсько-історичний феномен : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. філософ. наук : спец. 17.00.01 / Ю. П. Богуцький ; Держ. акад. керівних кадрів культури і мистецтв. — К., 2000. – 20 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого