Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 13134
Візитів за тиждень : 32189
Візитів за місяць : 168035
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаОрганізація бібліотечної справиНауково-методична діяльність
Анотація: Видання містить статті та повідомлення Міжнародної науково-практичної конференції «Сільська бібліотека на етапі розвитку суспільства знань», яка відбулась 29-30 вересня 2008 року у м. Рівному. У статтях розкривається роль та значення сільської бібліотеки як інформаційного та культурного центру для сільської громади. Висвітлюються напрямки діяльності, головні тенденції розвитку та особливості сільської бібліотеки на сучасному етапі. Збірник буде корисним для бібліотечних працівників, викладачів та студентів бібліотечних спеціальностей
Бібліографічний опис:
Сільська бібліотека на етапі розвитку суспільства знань [Електронна копія] : зб. ст. та повідомл. [Міжнар. наук.-практ. конф., яка відбулася 29 – 30 верес. 2008 р.] / Рівнен. держ. обл. б-ка ; [уклад. та ред.: Сахнюк Л. Г.]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 1,43 Мб). — Рівне : Брегін А. Р., 2008 (Рівне: РОУНБ, 2013).

Оригінал друкованого документу зберігається в РОУНБ: Сільська бібліотека на етапі розвитку суспільства знань : зб. ст. та повідомл. / Рівнен. держ. обл. б-ка ; уклад. та ред. Л. Г. Сахнюк ; відп. ред. Р. М. Щербан. – Рівне, 2008. – 110 с.

Ресурс надано
Рівненська ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого