Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 10088
Візитів за тиждень : 41280
Візитів за місяць : 206528
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоЛітератураШевченко Тарас Твори
ГоловнаКультурологіяІсторія культуриНаукове товариство імені Шевченка
Анотація: Представлене видання Наукового Товариства ім. Шевченка є збіркою поезій Тараса Григоровича. Вступним матеріалом є стислий життєпис поета, поділений на частини згідно з основними етапами його біографії. Вірші у збірці розсортовані за періодами (до заслання, у засланні), розміром і жанрами. «Кобзар» доповнено портретами самого Шевченка. У кінці подається невеликий тлумачний словник – пояснення незрозумілих слів, ужитих у віршах.
Бібліографічний опис:
Шевченко, Тарас Григорович. Кобзар Тараса Шевченка [Електронна копія] : вибір поезій з життєписом, іл. і поясненнями. — Електрон. текст. дані (1 файл : 54,3 Мб). — У Львові : З друк. Наук. Т-ва ім. Шевченка, 1914 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017). —(Виданя товариства учителів висших шкіл «Учительська Громада»; 1).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Шевченко, Тарас Григорович. Кобзар Тараса Шевченка : вибір поезій з життєписом, іл. і поясненнями. — У Львові : З друк. Наук. Т-ва ім. Шевченка, 1914. — 376 с. – (Виданя товариства учителів висших шкіл «Учительська Громада» ; 1).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого