Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 4998
Візитів за тиждень : 24053
Візитів за місяць : 159899
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЕтнографіяКраєзнавствоКиївська старовинаІсторія Києва
Анотація: Сьома книга з серії «Київські мініатюри» історика-києвознавця Віталія Ковалинського присвячена Києву як місту на воді. Розглядається історія Труханового острова та його найвидатніших жителів, Микільської та Передмостової слобідок, доля мостів над Дніпром та їх будівничих. Окрема увага приділяється постаті Анни Ахматової, яка закінчила київську гімназію і вінчалася в церкві на Микільській слобідці.
Бібліографічний опис:
Ковалинський, Віталій Васильович. Київські мініатюри [Електронна копія] / Віталій Ковалинський. — Електрон. текст. дані. — К. : Купола, 2003- . —(Бібліотека Музею історії міста Києва). Кн. 7 : : про історію Трухан. острова, Микіл. та Передмост. слобідок, про долю мостів над Дніпром та їх видат. будівничих, про А. Ахматову, про воєн. роки та відбудову. — Електрон. текст. дані (1 файл : 122 Мб). — 2008 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Ковалинський В. В. Київські мініатюри. Кн. 7 / Віталій Ковалинський. — Київ : Купола, 2008. — 595 с. – (Бібліотека Музею історії міста Києва).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого