Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5398
Візитів за тиждень : 24979
Візитів за місяць : 190227
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоОбразотворче мистецтвоГрафікаІсторія, теорія графіки
Анотація: Це видання створене в якості доповнення до основної праці Дмитра Олександровича Ровинського — російського історика мистецтва, збирача і дослідника російських та українських гравюр. В його публікації “Подробный словарь русских граверов XVI-XIX вв.” зосереджена інформація, що стосується всіх сторін гравіювальної справи, приведені відомості про життя та творчість граверів, перелік їх робіт з характеристиками, датами та розподілом по школах. Завдання ж “Матеріялів” — подекуди виправити, а здебільшого доповнити словник інформацією про українських граверів (під українськими митцями маються на увазі не тільки ті, що народилися в Україні, а й ті, які працювали для України).
Бібліографічний опис:
Попов, Павло. Матеріали до словника українських граверів [Електронна копія] / Павло Попов ; Укр. наук. ін-т книгозн. — Електрон. текст. дані (1 файл : 3,20 Мб). — Київ : Київ. Окрліт., 1926 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016). — Бібліогр. у підрядк. прим.

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Попов П. Матеріали до словника українських граверів / Павло Попов ; Укр. наук. ін-т книгозн. — Київ : Київ. Окрліт, 1926. — 137, [5] с.: іл.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого