Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 7492
Візитів за тиждень : 27073
Візитів за місяць : 192321
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія окремих бібліотек
Анотація: У збірнику висвітлюється історія Рівненської державної обласної бібліотеки за п’ятдесят п’ять років, етапи та перспективи її розвитку. Розповідається про особливості становлення та напрямки діяльності структурних підрозділів, про спільну роботу бібліотеки та бібліотечного факультету Рівненського державного інституту культури (нині Рівненський державний гуманітарний університет). Розкривається значення книгозбірні як інформаційного та культурно-просвітницького центру. Збірник розрахований на спеціалістів бібліотечної справи, викладачів та студентів бібліотечних факультетів
Бібліографічний опис:
Головна книгозбірня області: історія і розвиток [Електронна копія] : зб. ст. / Рівнен. держ. обл. б-ка. ; за ред. Сахнюк Л. Г. — Електрон. текст. дані (1 файл : 298 Мб). — Рівне : [б. в.], 1997 (Рівне: РОУНБ, 2013).

Оригінал друкованого документу зберігається в РОУНБ: Головна книгозбірня області : до 55-річчя від дня засн. Рівнен. держ. обл. б-ки : зб. ст. : іст. і розв. / за ред. Л. Г. Сахнюк ; Рівнен. держ. обл. б-ка. – Рівне, 1997. – 91 с.

Ресурс надано
Рівненська ОУНБ
 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого