Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 2380
Візитів за тиждень : 67934
Візитів за місяць : 144456
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаКультурологіяПерсоналії
Анотація: Представлене видання продовжує серію «Дослідники рідного краю». Воно присвячене 75-річчю від дня народження археолога і поета Бориса Мозолевського. До праці увійшли матеріали, що раніше не публікувалися – спогади людей, які співпрацювали та дружили з археологом, а також бібліографія його публікацій та літератури про нього. Книга розрахована на дослідників та прихильників творчості Бориса Миколайовича.
Бібліографічний опис:
Життя у сяйві пекторалі [Електронна копія] : Борис Мозолевський у спогадах : до 75-річчя від дня народж. : біобібліогр. вид. / Дніпропетр. обл. універс. наук. б-ка ім. Первоучителів слов’ян. Кирила і Мефодія, Краєзн. від. ; [упоряд. І. Голуб]. — Електрон. текст. дані (1 файл : 22,8 Мб). — Дніпропетровськ : ДОУНБ, 2011 (Дніпропетровськ: ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія, 2017). —(Серія ”Дослідники рідного краю”).

Оригінал друкованого документу зберігається в ДОУНБ ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія: Життя у сяйві пекторалі : Борис Мозолевський у спогадах : до 75-річчя від дня народж. : біобібліогр. вид. / Дніпропетр. обл. універс. наук. б-ка ім. Первоучителів слов’ян. Кирила і Мефодія, Краєзн. від. ; [упоряд. І. Голуб]. — Дніпропетровськ : ДОУНБ, 2011. — 71 с. : іл. — (Серія ”Дослідники рідного краю”).

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого