Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5703
Візитів за тиждень : 71257
Візитів за місяць : 147779
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаМистецтвоМузичне мистецтвоТеорія, історія музичного мистецтва
Анотація: У даному підручнику подано документальні матеріали з історії кафедр народних інструментів музичних вузів і відділень музичних училищ за період ХХ – початку ХХІ ст., включно до 2004 р., а також висвітлені мистецькі здобутки у цій галузі. Видання складається з семи томів, кожний з яких присвячено різним аспектам наукових досліджень народного виконавства. Музичне народно-інструментальне мистецтво розглядається в книзі як невід’ємна складова сучасної музичної україністики і разом з тим як явище, що функціонує в контексті світової музичної культури.
Бібліографічний опис:
Давидов, Микола Андрійович. Історія виконавства на народних інструментах [Електронна копія] : (укр. акад. школа) : [підруч. для вищ. навч. закл. культури і мистецтв I-IV рівнів акредитації] / М. А. Давидов ; М-во культури і туризму України, Нац. муз. акад. України ім. П. І. Чайковського. — Вид. 2-ге, доповн., випр. — Електрон. текст. дані (1 файл : 480 Мб). — Луцьк : Волин. обл. друк., 2010 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2017).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Давидов М. А. Історія виконавства на народних інструментах : (укр. акад. школа) : [підруч. для вищ. навч. закл. культури і мистецтв I-IV рівнів акредитації] / М. А. Давидов ; М-во культури і туризму України, Нац. муз. акад. України ім. П. І. Чайковського. — Вид. 2-ге, доповн., випр. — Луцьк : Волин. обл. друк., 2010. – 600 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого