Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 9326
Візитів за тиждень : 64741
Візитів за місяць : 141263
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЕтнографіяЗагальна етнографія
Анотація: У випуску опубліковано матеріал етнографа Поля Ріве, щодо розвитку людини у різні доби історії землі та у різні періоди, на які поділяється кожна з цих діб (а саме відкриття щодо людини чи її попередників, які було зроблено у верствах землі, що відповідають цим періодам). Подається текст чотирьох пісень, знайдених в архіві родини Квашніних-Самаріних (на зворотних сторінках архіву серед російських пісень).
Бібліографічний опис:
Первісне громадянство та його пережитки на Україні : примітивна культура та її пережитки на Україні, соціальна преісторія, народна творчість в соціологічному освітленні : наук. щорічник / Всеукр. АН, Культ.-іст. коміс. ; за ред. Катерини Грушевської. — Київ : Держ. вид-во України, 1927- . Вип. 2 (1929) : — Електрон. текст. дані (1 файл : 71,1 Мб). — 1930 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2011).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Первісне громадянство та його пережитки на Україні : примітивна культура та її пережитки на Україні, соціальна преісторія, народна творчість в соціологічному освітленні : наук. щорічник. Вип. 2 (1929) / Всеукр. АН, Культ.-іст. коміс. ; за ред. К. Грушевської. — Київ : Держ. вид-во України, 1930. — 140, [6] с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого