Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6930
Візитів за тиждень : 39332
Візитів за місяць : 175178
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаЗаклади культуриБібліотекиБібліотечна справаІсторія бібліотечної справи
Анотація: У збірці представлено низку книжкових каталогів з відомостями про видання, дозволені до використання в народних читальнях і бібліотеках училищ на початку ХХ сторіччя. Ці каталоги мали допомагати як з організацією нових бібліотек, так і з поповненням тих, що вже існують. Подано добірки книг на конкретну грошову суму, за віковими групами, інформацію про літературу для попечительств про народну тверезість, а також про видання, присвячені організації вечорів і різноманітних свят.
Бібліографічний опис:
Библиотеки народных читален, начальных и высших училищ [Електронна копія] : руководство для городских и земских управлений, заведующих и содержателей училищ, а также для попечительств о нар. трезвости. — Електрон. текст. дані (1 файл : 255 Мб). — Киев : Изд. Кн. склада Лукьянов. Нар. Дома Попечительства о нар. трезвости, 1914 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2018).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Библиотеки народных читален, начальных и высших училищ : руководство для городских и земских управлений, заведующих и содержателей училищ, а также для попечительств о нар. трезвости. — Киев : Изд. Кн. склада Лукьянов. Нар. Дома Попечительства о нар. трезвости, 1914. — IV, 276 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого